A+ R A-
11
Σεπ
2020

Δελτίο Τύπου - Γιάννης Περιστέρας 2020

PDF

ND5 8450

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καλή παρουσία του Γιάννη Περιστερά #41 στην Ίμολα

 

Ο 15χρονος Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στους δύο Αγώνες της Ίμολα για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Supersport 300, με την Yamaha R3 και την ομάδα Roc'n'DeA.

Το Σάββατο έγινε ο πρώτος από τους δύο Αγώνες και ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε από την 22η θέση, μετά από τεχνικά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στις Κατατακτήριες Δοκιμές. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν στα ηλεκτρικά και τη χαρτογράφηση του κινητήρα και η ομάδα μαζί με τον Έλληνα μηχανικό και Πρωταθλητή Άκη Τσώκο, βρήκαν τις λύσεις και με την εκκίνηση του Αγώνα ο John#41 (όπως ξέρουν τον Γιάννη στην Ιταλία), βρέθηκε να δίνει μάχες με το γκρουπ των οδηγών της πρώτης δεκάδας.

Μια μικρή έξοδος στην προσπάθεια να κερδίσει μια θέση τον έφερε πιο πίσω και έτσι έχασε την επαφή με εκείνο το γκρουπ, δίνοντας τη μάχη για την 11η θέση. Μαζί με δύο Ιταλούς πάλεψε μέχρι τον τελευταίο γύρο, όταν βγήκε και πάλι εκτός ορίων της πίστας για να τερματίσει τελικά 12ος και να πάρει τους πρώτους 4 βαθμούς στο απαιτητικό Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν έμπειροι οδηγοί μέχρι την ηλικία των 28 χρόνων – όπως επιτρέπεται από τους κανονισμούς.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Γιάννης οδήγησε πραγματικά δυναμικά, κατέβασε τον προσωπικό του χρόνο γύρου στην πίστα κατά 2.4'' σε σχέση με τις Κατατακτήριες και μάλιστα στο τελευταίο από τα 4 κομμάτια χρονομέτρησης της πίστας έχει τον καλύτερο χρόνο από τους 26 συμμετέχοντες στον Αγώνα! O ταχύτερός του γύρος στο 2'09.079 εντυπωσίασε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Alex De Angelis και δείχνει ότι ο Έλληνας οδηγός έχει την προοπτική να κάνει το επόμενο βήμα που είναι οι μάχες για τις θέσεις 5-10, σε αυτήν την κατηγορία που θεωρείται από τις πιο ανταγωνιστικές του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Στον Αγώνα της Κυριακής ο Έλληνας οδηγός έμεινε τελευταίος και όταν πέρασε τα δύο γκρουπ των αργότερων οδηγών που ήταν μπροστά του, το γκρουπ των πρώτων είχε κάνει μεγάλη διαφορά, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Περιστεράς να κάνει έναν αδιάφορο αγώνα και να τερματίσει 19oς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ

Από το ξεκίνημα του Αγώνα του Σαββάτου, μετά την απογοήτευση των Κατατακτηρίων που δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου η μοτοσυκλέτα, ένιωσα ότι είχαν λυθεί τα προβλήματα και κατάφερα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση. Έδωσα ωραίες μάχες, δύο φορές οι αντίπαλοι με ανάγκασαν να βγω εκτός ορίων της πίστας, αλλά μου άρεσαν αυτές οι μάχες και τελικά πήρα τους πρώτους μου βαθμούς στο CIV. Την Κυριακή ένα λάθος στην εκκίνηση μου κατέστρεψε τον Αγώνα. Ευχαριστώ τους μηχανικούς της ομάδας και τον κ. Τσώκο, που μου έδωσαν μια πολύ καλή Yamaha R3.”

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: REPSOL Petrolmak S.A., Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Akrapovic, DNA Filters, TECNO MOTO Performance, SHOEI, KARASSULIS International Transport, Rider Repair Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #technomoto #shoei #ixs #sidi #tzortzopoulosmotofashion #karassulisinternationaltransport #riderrepairgraphics #yamahar3 #mouratisgp #ermax #georgopoulosracing #extraproductstasoulis #extremetrackdays #papageorgiou #spiliotis #rise #mgpgr #motogpworldmagazine #lekaredesign #intramoto #andelitouring #papastavroushops #pipposracing #serrescircuit

 

 

 

Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

Gruppo Pritelli official Racing Apparel

 

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,

Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι

Office: 210 777 5380 & 2105770877

Fax:    210 7798116  & 2105770876

Mob:   6978483747

Mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.peristeras-tyres.gr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180

https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el

D32 0409

D32 0456

D32 7680

D32 7687

D32 7790

 

D32 7947

DSC 2020

DSC 3532

DSC 4680

Χορηγοι-Υποστηρικτες

 

makina

megasoft

samarina

Computer Center


otse

opap

BluCaffe-logo c